fbpx

Izolații spumă poliuretanică

Judet Timiș

 

Eco Iso Construct vă propune cea mai eficientă metodă de izolație termică a clădirilor, şi anume izolația cu spumă poliuretanică, celulă închisă sau celulă deschisă, după nevoile clientului. Asigurăm izolația atât a locuințelor private, cât și clădirilor comerciale şi industriale. 

Spuma poliuretanică are mai multe avantaje față de izolațiile clasice, pe lângă un coeficient termic mai bun față de vată sau polistiren, asigură şi izolația fonică a locuinței reducând transmiterea vibrațiilor, elimină punțile termice, este ignifugă, formează o barieră împotriva umezelii, protejează ermetic lemnul şi îndepărtează orice sursă de degradare a acestui, şi cel mai important, reduce costurile de încălzire şi răcire a locuinței.  Eco Iso Construct realizează izolații cu spumă poliuretanică în Județul Timiș.

De ce spuma noastră?


– pentru că folosim materiale de ultimă generație, fabricate în țări cu tradiție de zeci de ani în industrie, materiale care și-au dovedit calitățile și au trecut testul timpului.
– agentul de expandare este pe baza de apă, coeficientul de transfer termic nu se schimbă, își păstrează proprietățile pe toată durata de viață a produsului, spre deosebire de spumele pe baza de gaz.
– nu afectează în niciun fel stratul de ozon, nu emite nicio substanță care să contribuie la efectul de seră (NU conține HFCs, HCFCs, VOCs, etc.).
– odată instalată izolația, nu emite niciun fel de substanțe în mediul ambiant.
– sistemul este 100% reciclabil prin mijloace mecanice prietenoase cu mediul înconjurător, nu este necesară colectarea pe bază de gaz pentru reciclare și / sau distrugere.
– materialele conțin marca CE pe baza unei declarații de performanță DoP pregătită în conformitate cu reglementările UE 305/2011.

 

Huntsman Building Solutions reciclează anual 250 de milioane de sticle din plastic PET pe care le reutilizează în producția de spumă poliuretanică din gama HBS. De aceea materia primă pentru spuma poliuretanică este recunoscută internațional ca fiind ecologică și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Aşteptăm cererile dumneavoastră pentru izolații cu spumă poliuretanică (celula închisă sau deschisă) a acoperişurilor, podurilor, mansardelor, teraselor, hidroizolarea fundațiilor, subsolurilor, şi nu în ultimul rând, pentru izolații de hale industriale.

Vă oferim izolații cu spumă poliuretanică în județele Bihor, Arad, Timis, Cluj, Sălaj, Satu Mare. Ne deplasăm la cererea clientului în orice locație din țară, țările vecine și Uniunea Europeană.

 

Spuma poliuretanică cu celulă închisă vs. Spuma poliuretanică cu celulă deschisă

Diferențele dintre cele două tipuri de spumă poliuretanică

/

Spuma cu celulă închisă

 

Este o spumă dură, cu o densitate mare

Are un coeficient excelent în ceea ce privește conductivitatea termică λ∼0.021W/(m.k).

Datorită celulelor sale compacte, aceasta nu permite trecerea aerului și a vaporilor.

Riscul apariției mucegaiului în interiorul locuinței este eliminat complet.

0

Spuma cu celulă deschisă

 

Este o spumă cu densitate mică, flexibilă.

Are un coeficient bun în ceea ce privește conductivitatea termică λ∼0.036W/(m.k).

Datorită celulelor sale compacte, aceasta nu permite trecerea aerului.

Fiind o spumă maleabilă, aceasta e utilizată în izolarea acoperișurilor, a podurilor tehnice sau a halelor neîncălzite.

Pentru a putea să vă oferim o soluție perfectă pentru imobilul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați aici.

Partenerul nostru:

Proiecte

Clienți mulțumiți

Metri pătrați

Contact 

Telefon

+40759790744

Adresa

Str. Principală, nr.108B

Loc. Holod, Jud. Bihor